2012-07-01 08:07:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak -szervezze meg nyaralását!

Napi horoszkóp július elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


A tolerancia nem az ön erőssége, most mégis jó példával járhat elöl. Igaz, nem kis próbatételnek lehet ma kitéve, mégis jól szerepelhet. A változás, a saját reakciója még önmagát is meglepheti, nemcsak másokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Régóta tervezett programját kellhet ma lemondania, vagy legalábbis elhalasztania. Ne bánkódjon, mert amiben viszont része lehet, az sokkal érdekesebb, és értékesebb idő, mint amitől megfosztják. És ráadásul semmi sem pótolhatatlan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


A mai napon jelentős kiadásai lehetnek, hacsak nem kerüli el jó messzire a plázákat és a szórakozóhelyeket. Ha nem bánja, akkor jó. De a szerencsejátéktól mégis óvnám: azt mindenképpen megbánná a végén!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


Könnyen lehet, hogy a hétvégére tervezett kellemes programokról le kell mondania, vagy legalábbis módosítania kell őket a mai napon. Nézze azonban a dolog jó oldalát, főleg, ha munkáról van szó: önnek legalább van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Nem kellene folytonosan aggodalmaskodnia. Természetes ugyan, hogy a szeretteiért felelősséget érez. Van azonban olyan teher, amit nem viselhet mások helyett. És egyszer a gyerekek is felnőnek, ezt meg kell értenie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


Az üzleti életben mostanában nagyon szerencsés lehet, de azért még nem kellene meggondolatlanul költekeznie, vagy kétes üzletekbe belemennie. A mai nap különösen nem az üzletnek való. Inkább ne adjon, ne vegyen semmit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Igazi kikapcsolódásra vágyna, és ma meg is van a lehetősége rá, hogy az idejét a gondtalanságnak szentelje. Ez a hétvége felülmúlhatja a legvadabb reményeit is. Különösen akkor, ha szerelemre, szeretetre vágyik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Váratlan vendégek tehetik ma még izgalmasabbá a napját. A találkozás meglepő és mulatságos is lehet egyszerre. Először talán meg is ijed, de aztán nagyon is jól alakulnak a dolgok. Készüljön fel valami nassolni valóval!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Ne engedje, hogy munkahelyi nehézségei, gondjai rontsák el a hétvége hangulatát! Különösen a vasárnap délutánt érezheti nyomasztónak, ha folyton csak a holnapon rágódik. Hogy ezt elkerülje, kiránduljon inkább a természetbe!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Ha eddig nem tette volna meg, most már végképp itt az ideje annak, hogy megszervezze a nyaralását. Érdemes lenne olyan célpontot választania, amit eddig talán észre sem vett a térképen. Az új hely jó hely lehet most önnek.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


Meglehet, az elkövetkező időkben valaki nagyon közel kerül a szívéhez, és ez alaposan összekuszálja jól megszervezett eddigi életét. Még az is lehet, hogy választásra kényszerül. Ma még ne döntsön, ne hamarkodja el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ez a hétvége ideális alkalmat teremthet arra, hogy végre kimozduljon az otthonából. Egy jó túracélpontot is kiválaszthat, de inkább a kevésbé aktív programokat tudja ma értékelni. Egy ejtőzés valami vízparton az ideális program mára.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: